Fashion & Style TV magazine

Friday, April 9, 2010

Карл Лагерфилд го облече шишето Кока− Кола


Иэминатите неколку години Кока− Кола направи неколку соработки со поэнатите светски модни имиња како Москино, Мисони, Блумарин, Етро, Фенди, Алберта Ферети, Марни, Версаче, Кавали како и со стилистката на ,,Сексот и градот,, Патриша Филд. Но морам да эабележам дека шишето на Карл Лагерфилд ги надминува дите досегашни соработки на Кока− Кола.
No comments:

Post a Comment